Защита от замръзване

Protiv ZamrazvaneОбща информация
Системите DEVI™ против замръзване се състоят от нагревателни кабели и монтажни аксесоари. Прецизните терморегулатори DEVIreg™ осигуряват оптимални резултати при минимални енергийни разходи.

Отопление на тръби и цистерни
Системите против замръзване се използват за предпазване и поддържане на постоянна температура при водопроводни, канализационни, противопожарни инсталации и цистерни. Те осигуряват свободно преминаване на течностите, предпазват от замръзване и сгъстяване на флуида.

Подове на хладилни камери
При хладилни камери, в които температурите са постоянно между -20 и -30 С° студът преминава през пода в земята, въпреки добрата топлоизолация. Водата се натрупва и замръзва в изстудената земя под камерите, като предизвиква ерозия и нанася сериозни щети на конструкцията.

Врати
При плъзгащи се и въртящи врати
обледеняването може да причини проблеми с плъзгачите. Това се отнася не само за вратите на хладилните камери, а също и за вратите на автомивки и гаражи.

Антени
Системите DEVI™ се използват за предпазване от обледеняване на антени, където има голям риск ледените висулки да паднат върху минувачите.

Прочети още ...