Системи за топене на лед и сняг

Topene na led i snqgСистемите DEVI предлагат интелигентно решение на проблемите, които зимата създава. С тяхна помощ улуците и водостоците никога няма да замръзнат, а стълбището, терасите, алеята пред гаража и през зимата ще са идеално сухи.

Почистват от лед и сняг всички външни площи --- автопаркове, предгаражни алеи, външни стълби, товарни рампи, тротоари.

Приложими са за всички видове настилки --- асфалт, бетон или плочи. Благодарение на своята гъвкавост системите DEVI се адаптират на 100% към конкретния обект съобразно приложението, специфичните изисквания и климатични условия.

Системите DEVI се състоят от нагревателни кабели DEVIflex™, инсталирани в настилката или в улуците и електронни терморегулатори DEVIreg за управление


Не изискват техническа поддръжка и не подлежат на стареене. Нагревателните кабели с 20-годишна гаранция и с живот като на сградата, в която са инсталирани.

Напълно автоматизиран работен процес.

Интелигентният терморегулатор с цифрови сензори непрекъснато следи температурата и влажността в зоната, като при необходимост включва или изключва системата. Това означава, че DEVI ще заработи точно в началото на снеговалежа и ще спре веднага, щом отопляемата зона е суха. Така защитата от изненадващи зимни травми и повреди е не само гарантирана, но и много икономична.

Гаранция за качество, ефективност и сигурност на системите DEVI e самата марка. DEVI e датска компания, създадена в Копенхаген през 1942 г. От 1993 г. DEVI e част от датския концерн Данфосс и днес е най-големият производител на кабелни отоплителни системи в Европа.

Прочети още ...